Репресиите при споделяне на акаунти в Netflix водят до нарастване на броя на анулираните абонаменти за Netflix

Какъв Филм Да Се Види?
 

с Нетфликс планът да започне преследване на споделянето на пароли през 2023 г. много разочаровани потребители на Netflix се опитват да разберат как да анулират абонаментите си.



Стрийминг гигантът не е имал най-добрата година, но Рийд Хейстингс и компания се опитват да обърнат нещата. Първо, Netflix обяви плана си за въвеждане на нов абонаментен план, поддържан от реклами, през ноември, който ще струва ,99 на месец ( по-евтино от текущия им основен план). Но това едва ли се сравнява с инфлацията, която абонатите са виждали през последното десетилетие. през 2019 г. държавник докладва за повишаване на цените на Netflix, което показва, че основните планове се увеличават от ,99 на ,99 за пет години (в момента на ,99), стандартните планове се увеличават от ,99 на ,99 за девет години (в момента на ,49), а премиум плановете се увеличават от ,99 на ,99 за седем години (в момента на ,99). Това ни кара да се чудим: Какво дава Netflix?



Логично е, че тези промени оставиха зрителите разочаровани и объркани, тъй като платформите за стрийминг станаха все по-популярни като евтини алтернативи на основния кабел. Въпреки това, подобно на Airbnb, цените се повишиха и първоначалните потребители бяха изгонени. Сега, с популярни програми и опции за стрийминг на следващия ден, разпръснати в различни стриймъри, няма недостиг на опции. Ето всичко, което трябва да знаете за това как Netflix ще се справи със споделянето на пароли през следващите няколко месеца и как да анулирате абонамента си.

Репресиите срещу споделянето на пароли ще започнат през 2023 г

Според Новини на CBS , Netflix планира да започне прилагането на своята политика за споделяне на пароли в САЩ през 2023 г., след като я пусне в Аржентина, Доминиканската република, Хондурас, Ел Салвадор и Гватемала.

самолети влакове и авто

Понастоящем стриймърът позволява на абонатите на Netflix да хостват пет отделни профила в своя акаунт и, в зависимост от плана, програмите могат да се предават на 1-4 устройства наведнъж. От началото на 2023 г. обаче Netflix ще позволи само един „дом“ на акаунт и всички подакаунти ще бъдат подложени на допълнителна такса.



Цената не е посочена за абонати в САЩ, но предишните пускания виждат допълнителни профили на цена от ,99 на месец. Тази промяна ще засегне пряко тези, които споделят абонаменти с членове на семейството, които живеят в различни къщи и щати, като смесени семейства и студенти.

Един туит с над 88 хиляди харесвания гласи: „Моят акаунт в Netflix има едни и същи четирима души в него повече от 12 години. Платих цялото ми семейство да има Netflix, преди да мога да гласувам. Ако започнат да таксуват за това, ще прекратя цялата операция.



Друг написа , „Значи, когато дъщеря ми, която прекарва половината седмица при майка си, влезе в моя акаунт в Netflix от там, ще ми таксувате допълнителна такса? Майната ти, @netflix. Ще отменя, преди това да се случи.

Популярният Twitter акаунт Uber Facts (който туитва множество произволни факти всеки ден) дори се включи в коментара. Те написа , „През 2017 г. Netflix туитна „Любовта е споделяне на парола“ и беше посрещнат с куп туитове с цитати, посочващи как моделът се е променил.

Как да анулирате акаунт в Netflix

Въпреки че предстоящата промяна на Netflix не прави потребителите щастливи, интерфейсът на стриймъра все още остава изключително удобен за потребителя. Анулирането на вашия акаунт в Netflix е супер лесно и отнема по-малко от пет минути.

49ers предаване на живо безплатно

Първо влезте във вашия Нетфликс акаунт на компютър, лаптоп или мобилно устройство. След това отидете до вашия профил и щракнете върху падащото меню в горния десен ъгъл на екрана и щракнете върху опцията, която казва Акаунт.

В раздела на акаунта ще видите данните си за плащане, подробности за плана, профили и настройки на акаунта. От тук можете да започнете процеса на прехвърляне на профили, който ви позволява да прехвърляте профили към нов абонамент за Netflix (за да избегнете увеличаване на таксите, след като започне инициативата за споделяне на пароли). За да направите това, докоснете стрелката надолу вдясно от изброените профили или отидете в долната част на страницата на акаунта, където пише „настройки“, и щракнете върху „включване на прехвърлянето на профили“.

Секцията Акаунт също ви позволява да изтриете акаунта си. В горната част на страницата, под секцията Членство и таксуване, има блок, който гласи „анулиране на членство“. След като щракнете върху блока, има опция да анулирате акаунта си или да преминете към по-евтин план. Ако решите да анулирате, Netflix запазва вашите профили, любими, предпочитания за гледане и подробности за акаунта за 10 месеца, в случай че промените решението си.